Spain – 20 May 2023 – Collserola Modernista

Collserola Modernista

Date and Time
Duration:4 hours
Organiser:Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Location:Spain
Consultar en inscriure's

map

Collserola Modernista

Excursió guiada per edificis i fonts modernistes de Collserola per…

View event details

Link:parcnaturalcollserola.cat/agenda/collserola-modernista/

Excursió guiada per edificis i fonts modernistes de Collserola per conèixer, de manera entretinguda i amena, el patrimoni històric-arquitectònic resultant del gran fenomen urbanístic que experimenta la serra de Collserola a la fi del segle XIX i principis del XX. La ruta connecta els vestigis de major interès (fonts de Can Ribes i la Rabassada, Tibidabo, Estació FGC de Les Planes, antic safareig de l’hospital antituberculós El Sanatori, etc.) al mateix temps que s’acompanya d’una privilegiada panoràmica de l’àrea metropolitana.

A càrrec de Bruno Laso Gálvez, arqueòleg i guia turístic.

Activitat en col·laboració amb el Centre Cívic l’Elèctric, el Centre Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán i el Casal de Barri Can Rectoret.
Activitat inclosa en la Setmana de la Natura.
Activitat inclosa en el Dia Europeu dels Parcs.

L’activitat es realitza dos dissabtes, 20 i 27 de maig de 2023.

Activitat gratuïta. A partir de 18 anys. Horari: de 9.30 a 13.30 h. Places limitades. Cal inscripció prèvia: 20 de maig: als webs del Centre Cívic l’Elèctric i del Casal de Barri Can Rectoret i 27 de maig: al web del Centre Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán i al telèfon del Centre d’Informació: 932 803 552 (laborables de 9.30 a 14.30 h).

< Back to EDoP events map